P1000464

Ons laatste filmpje: Going home

Wij hebben onze tijd in Myanmar optimaal gebruikt. Zelfs de laatste week hebben we nog geweldig leuke dingen gedaan, zoals een laatste diner bij Governors Residence, coctails bij Roof Alchemy, een bezoekje aan het megalomane ‘anti-drugs’ museum, een laatste bezoek aan de indrukwekkende Shwedagon pagoda en niet te vergeten ons afscheidsfeest met de fotoveiling.

De laatste dag hebben we ons huis leeggeruimd en onze spullen verkocht aan vrienden in Yangon. De laatste avond was gereserveerd voor een Bando-les en een heerlijke massage….

En na 14 maanden was het dan eindelijk tijd om weer terug naar ons koude kikkerlandje te gaan.

En koud was het! Maar dat mocht de pret niet drukken. We werden namelijk heel warm ontvangen door een groot ontvangst committee op Schiphol. De dagen daarna was het Pasen, dus hebben we heerlijk gegeten en genoten van de familie en vrienden… En toen kwam het grote ‘uitpak&poets werk: Huis, dakterras, boot etc…

Inmiddels zijn we er helemaal klaar voor…. laat de zomer maar komen.

 

1 comment on “Ons laatste filmpje: Going homeAdd yours →

  1. Jaja, het is uit met luilekkerland. Er moet weer gewerkt worden en de filmpjes, foto ’s en verhalen zullen we gaan missen! Minke en André we wachten op jullie volgende ontdekkingstocht. In ieder geval hebben wij 14 mnd lang mogen mee beleven hoe jullie je tijd in Myanmar hebben doorgebracht en er nog het e,e,a, van hebben opgestoken. Ign
    Miriam: Maar nu kunnen we jullie bezoeken en b.v. donderdag lekker gaan eten bij Shi Sha!! Ook nog foto ’s bekijken die we niet gezien hebben. Leuke foto van jou met Max,Minke. Tot donderdag zonder tegenbericht. Gr.M+ I.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *