3 comments on “The Delta of BirmaAdd yours →

 1. Hoi Minke en André,
  Het valt me op dat er zo weinig reacties komen! Of reageren vrienden etc. meer op jullie privé e-mail adres??
  Toen we de film bekeken zagen we nog een film van Andrè over Turkije,mooi trouwens waar in Turkije was dat??
  Weer een mooie film van Myanmar. Zijn jullie al aan het aftellen wanneer jullie weer naar Nederland komen?? -:)
  Groetjes Miriam.

  1. Hoi Miriam,
   De reden waarom er zo weinig mensen op de site reageren is waarschijnlijk gelegen in het feit dat we de link ook op facebook zetten en mensen, hoewel ze eea wel op onze site lezen, hun reactie op Facebook geven. Voor ons prima, hoewel Andre recentelijk zijn facebook account heeft afgesloten.

   Dank voor de complimenten. De film van Turkije was volgens mij een combinatie van verschillende bestemmingen door heel Turkije. Het ging ook om de muziek die Andre zelf gemixt had op basis van oude Turkse volkszang.
   We zijn zeker nog niet aan het aftellen. Er staan nog veel te veel leuke dingen op het programma om al over ‘naar huis gaan’ na te denken… Maar het gaat inderdaad nu wel snel :-) Groetjes en tot snel op de site, want er komt weer een filmpje aan van onze korte vakantie naar Zuid Korea. Hopelijk is het internet vanavond goed genoeg om de film te uploaden.

 2. Zeer mooi om te zien. Ik hebbes volgende indruk die ik graag met jullie wil checken. De blik in de mensen lijkt een van doelgerichtheid. Iets dat in het Westen schaarser is en heeft plaatsgemaakt voor soms plezier, maar even vaak ontevredenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *