Schermafbeelding 2016-01-03 om 09.49.16

Christmas in Southern Myanmar

This year’s Christmas was quite special: we spent our holidays on the beaches of Dawei and Kawtaung. A short visa run to Thailand by boat (to Ranong) is also included.

2 comments on “Christmas in Southern MyanmarAdd yours →

 1. Hoi Minke en Andre, Die man die zijn tank vulde, was dat slaolie of i.d.?? Zal lekker stinken daar!!! En we wisten ook niet dat jullie een zoon aangenomen hebben 😉 , leuk menneke. Komt hij met jullie mee terug???? :-) Man jullie kunnen een cultuur film gaan aanbieden aan de diverse omroepen, we krijgen de indruk dat we er zelf zijn geweest zoveel info we via jullie hebben vergaard/gekregen. En nog visjes gevangen en geroosterd, of laat dit maar over aan de vaklui?! Begrijpelijk, je wilt ze het brood niet uit de mond stoten. Erg breed hebben ze het er niet maaaar ze zijn erg vriendelijk en volgens mij positief ingesteld. O ja, zijn jullie op die houten brug erg door elkaar geschud? in ieder geval we hebben weer genoten .
  Die school vissen wat wat waren dat? Het leek op sardientjes.
  Gr. M+I.

 2. Tjonge, een echte ontspannende vakantie. En wat zijn de mensen vriendelijk. Iedereen lacht en zwaait. Opgeruimd volk. Een plezier om de reportage te zien.
  Geniet er nog maar van in die korte tijd dat jullie in Myanmar zijn.
  Terug in NL zul weer verlangen naar de warmte, lawaai en reuk van dat vriendelijke land.
  Heel veel ontspannende dagen die jullie nog hebben.
  Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *